Voorbereiding op internationale examens

Voorbereiding op internationale examens
- On 24 April 2015
Rating
Voorbereiding op internationale examens https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/voorbereiding-op-internationale-examens 0
0

Er zijn diverse cursussen beschikbaar waarmee je je kunt voorbereiden op internationale examens, o.a: 

University of Cambridge Certificate – examens

Op sommige middelbare scholen wordt de mogelijkheid geboden om een certificaat in Cambridge Engels te halen. Dit certificaat wordt op heel veel buitenlandse scholen geaccepteerd en is op te delen om drie niveaus: First Certificate, Advanced en Proficiency. Je kunt dus drie certificaten halen van Cambridge.

IELTS examenvoorbereiding

Als je dit examen haalt heb je toegang tot veel Engelstalige scholen (universiteiten en colleges), bijvoorbeeld in Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland. Een cursus van IELTS verbetert je kansen op het halen van het IELTS examen aanzienlijk. Het verbetert vaardigheden op het gebied van lezen, schrijven en luisteren.

TOEFL examenvoorbereiding

Het TOEFL-examen is te vergelijken met het IELTS-examen. Dit examen is vaak vereist in Engelssprekende landen voor colleges en universiteiten. De voorbereidingscursus is volledig gericht op het TOEFL-examen zodat je meer kans hebt om daarvoor te slagen. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten die zowel vocabulaire als grammatica behandelen. Je krijgt individuele feedback waarin je verbeterpunten worden behandeld.

D.E.L.E. examentraining

Grote kans dat je wel eens van een van de bovenstaande toetsen had gehoord, maar nog nooit van D.E.L.E.. De afkorting staat voor Diploma de Español como Lengua Extraniera. Dit betekent Diploma Spaans als Vreemde Taal. Het diploma wordt uitgereikt door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport, wat het een waardevol document maakt. Je hebt dit certificaat net als Cambridge op drie niveaus: Certificado Inicial, Diploma Intermedia en Diploma Superior. Let op: de examenkosten zijn niet inbegrepen bij de cursusprijzen.

My rating