Voorwaarden en beloning Vodafone

Voorwaarden en beloning Vodafone
- On 15 January 2015
Rating
Voorwaarden en beloning Vodafone https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/voorwaarden-en-beloning-vodafone 0
0

Bij Vodafone verwachten we veel van je, maar we bieden je ook veel. Lees hieronder over een aantal voordelen die wij je bieden.

Mobiel werken
Om het mogelijk te maken om privé en zakelijk goed te combineren introduceren wij het mobile working concept. Hiermee creëren wij een flexibele werkomgeving waar tijd- en plaatsonafhankelijk gewerkt kan worden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onder andere een ruim aantal vakantiedagen en de mogelijkheid om parttime te werken. Daarnaast bieden wij een levensloopregeling en krijg je een mobiele telefoon, laptop met mobiel breedband en een reiskostenvergoeding. Ook kun je rekenen op een bijdrage voor onze collectieve zorgverzekering, pensioensregeling en een fitnessregeling. We hebben een personeelsvereniging, Fun4U, die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Beloning
Je krijgt naast je salaris ook een variabele beloning die afhangt van jouw prestaties en die van het bedrijf. Wanneer je goed presteert zal je salaris sneller groeien. Je wordt beoordeeld op wat je doet en de manier waarop je dat doet in plaats van waar en wanneer je dat doet.

Trainingen
Een van onze prioriteiten is het ontwikkelen van talent. Om dit te realiseren bieden wij verschillende workshops, cursussen, trainingen en e-learning modules aan. We hebben zelfs een wereldwijd talent management programma genaamd ‘Inspire’. Dit programma is bedoeld voor onze high potentials. Het komt regelmatig voor dat mensen een nieuwe stap naar een ander Vodafone bedrijf. Zij krijgen dan een nieuwe baan in bijvoorbeeld Engeland, Qatar of Roemenië.

My rating