Waar geloven we in? VGZ

Waar geloven we in? VGZ
- On 15 January 2015
Rating
Waar geloven we in? VGZ https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/waar-geloven-we-vgz 0
0

Waar geloven we in

Als jij met plezier naar je werk gaat is jouw toegevoegde waarde voor ons en onze klanten het grootst, daar geloven wij in. Daarom is het belangrijk dat de balans tussen werk en privé goed is. We kijken verder dan een goed salaris, pensioensregeling en een dertiende maand. Ook investeren we in Het Nieuwe Werken waarbij je werkplek en werktijden flexibel zijn. Je bent zelf aan zet voor de overige voorwaarden.

Jouw eigen ruimte

Wij bieden alle ruimte om door te groeien in alle richtingen, je te laten kiezen wat je volgende stap wordt en om nieuwe initiatieven te starten. Je krijgt alle ruimte om je potentieel optimaal te benutten, ook als dat op een ander vlak ligt dan waarop je bij ons binnen kwam. Hierin denken wij graag met je mee omdat de kans groot is dat je onderweg nieuwe talenten bij jezelf of nieuwe mogelijkheden bij ons ontdekt.

Jouw eigen ontwikkeling

Het is belangrijk dat je blijft doen wat je wilt en dat er genoeg uitdaging in je functie blijft. We gaan er dan ook vanuit dat je voor jezelf af en toe de balans opmaakt. We verwachten echt niet van je dat je de rest van je leven hetzelfde wilt blijven doen. Je maakt in elke fase van je leven carrièrekeuzes waar wij je graag bij helpen.

Jouw eigen keuzes

Misschien beland je in een andere levensfase en passen daardoor andere keuzes bij je dan daarvoor. Wil je bijvoorbeeld tijd hebben om voor je kinderen te zorgen of heb je een ziek familielid? Wil je meer of minder uren per week werken of wil je een tijd naar het buitenland? Zijn je werktijden niet optimaal voor jou of heb je een ander verzoek? Alles is bespreekbaar! Er is meer mogelijk dan dat je denkt.

My rating