Waarom Twitter en LinkedIn? Je profiel!

Waarom Twitter en LinkedIn? Je profiel!
- On 22 September 2014
Rating
Waarom Twitter en LinkedIn? Je profiel! https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/waarom-twitter-en-linkedin-je-profiel 0
0

Verwijder je klonen en proefmonsters – Google vindt alles!

Vraag je jezelf nog steeds af; waarom Twitter of LinkedIn? Simpel, Twitter is multifunctioneel. Het helpt je met het vinden en zenden van informatie, netwerken, het opbouwen van een imago en het is een ideaal middel om traffic naar je site te verhogen. LinkedIn is een online cv en een digitaal visitekaartje in één. De LinkedIn profielen scoren hoog in Google’s zoekresultaten, ze moeten er daarom overzichtelijk, verzorgd en compleet uitzien.

Je bent tot inkeer gekomen en wilt eindelijk je accounts gaan pimpen, maar je bent je wachtwoord vergeten. Tevergeefs zoek je naar de logingegevens, maar je wordt ongeduldig en maakt een nieuw account aan. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, opgelost toch? Nou nee. Als iemand je naam op Google opzoekt, komen deze ‘evil clones’ weer naar voren. Dit is geen goede eerste indruk.

LinkedIn biedt je aan om je verkeerde account te deleten óf samen te voegen met je goede account. Bij Twitter is dit helaas niet mogelijk, de oplossing is om je extra account te verwijderen.

My rating