Waarom zou je bij Avanade gaan werken?

Kleuren, led, lichten
- On 02 October 2014
Rating
Waarom zou je bij Avanade gaan werken? https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/waarom-zou-je-bij-avanade-gaan-werken 0
0

Er zijn heel veel redenen om te gaan werken bij Avanade. Iedere medewerker krijgt volop kansen, de speciale trainings- en loopbaanontwikkelingsprogramma’s biedt de medewerker de mogelijkheid te groeien en doelen te realiseren. Daarnaast streeft Avanade naar een positieve en productieve omgeving, waarin top resultaten worden beloond.

Training- en loopbaanontwikkeling 

Avanade investeert veel in training en begeleiding. Lees in andere artikelen of op de website van Avanade meer over het systeem van training en ontwikkeling. 

Arbeidsvoorwaarden

Het goede arbeidsvoorwaardenpakket van Avanade trekt de beste mensen aan en behoudt deze door het bieden van veel verschillende mogelijkheden.

Diversiteit

Door een grote mate van diversiteit binnen Avanade, is het bedrijf in staat om te concurreren op wereldschaal. Meer hierover is te vinden op de website van Avanade.

Internationale awards

Avanade heeft meerdere internationale awards gekregen als één van de beste bedrijven om voor te werken.

In de gemeenschap

Avanade wil een proactieve rol spelen in de gemeenschap. Zowel wereldwijd als lokaal wordt er veel gedaan voor de maatschappij. Meer hierover is te lezen op website van Avanade.

My rating