Werken als Financial Analyst bij ABN AMRO

Werken als Financial Analyst bij ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Werken als Financial Analyst bij ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werken-als-financial-analyst-bij-abn-amro 0
0

Deji Adeyemo:
“Bij ABN AMRO krijgt iedereen de kans om zijn talent te benutten.”

Biografie

Ik ben Deji Adeyemo, van Nigeriaanse afkomst maar al bijna vijftien jaar woonachtig in Nederland. Sinds vijf jaar ben ik bij ABN AMRO werkzaam als Financial Analyst op de consolidation-afdeling van de Group Finance – Accounting & Consolidation.

Carrière Anno Nu

Bij ABN AMRO krijgt iedereen de kans om zijn talent te benutten en om te groeien, ongeacht afkomst. En als werknemer krijg je een bepaalde vrijheid om je werk uit te voeren, waardoor je een goede balans tussen werk en privé kunt creëren.

Mijn passie

Mijn passie is mijn gezin. Ik doe er alles voor om mijn twee dochters een goede toekomst te bieden, zij zijn mijn drijfveer. Verder houd ik veel van reizen, nieuwe mensen en culturen leren kennen en lekker koken.

Mijn week

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de maandelijkse consolidatie van alle entiteiten wereldwijd. Het is mijn ambitie om Controller of CFO te worden worden, en zo veel mogelijk ervaring op te doen binnen verschillende Business Lines.

My rating