Werken als leidinggevende voor Lay's PepsiCo

Werken als leidinggevende voor Lay's PepsiCo
- On 06 November 2014
Rating
Werken als leidinggevende voor Lay's PepsiCo https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werken-als-leidinggevende-voor-lays-pepsico 0
0

Virginie werkt als leidinggevende voor Lay's. Ze vertelt hoe zij dit ervaart.

“Met ons team van 25 mensen zijn we verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en voedselveiligheid van de productie. We zorgen ervoor dat de mensen optimaal kunnen werken en daar hoort ook coachen en motiveren bij. Ik spoor mensen aan om met voorstellen tot verbetering te komen. Zij staan uiteindelijk dagelijks aan de lijn. Als de ideeën effectief uitgevoerd worden, is iedereen extra gemotiveerd en trots. Net zoals de mensen trots zijn op hun product waarbij kwaliteit alles betekent. Wij zijn Lay's en we willen enkel het beste.”
“Eigenlijk ben ik afgestudeerd als bioloog. Toen ik op zoek was naar een job, straalde PepsiCo voor mij een positief imago uit. Ik vond het belangrijk dat er aandacht was voor milieu én voor mensen. En wat nog belangrijker is: het verhaal klopte toen ik er echt begon. Ik was heel verbaasd door de grootte van het bedrijf. En het viel me meteen op dat iedereen heel vriendelijk is. Je kan hier ook open communiceren met managers en collega's, iedereen weet waar hij aan toe is. PepsiCo is een bedrijf dat zorgt voor z'n mensen en waar respect heerst voor elkaar. Je maakt deel uit van een heel open cultuur. Mensen zijn met elkaar begaan en gaan spontaan hulp bieden. Er worden ook veel initiatieven genomen om de mensen zo goed mogelijk te begeleiden. Zodat je je meteen thuis voelt. En wat ik heel mooi vind: naar diploma's wordt minder gekeken, je bewijst wat je waard bent en dan komen de kansen vanzelf.”

My rating