Werken als Supply Chain Project Manager bij PepsiCo

Meneer die in een fabriek staat en glimlachend kijkt
- On 30 September 2014
Rating
Werken als Supply Chain Project Manager bij PepsiCo https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werken-als-supply-chain-project-manager-bij-pepsico 0
0

Juliana Grizzi
Supply Chain Project Manager
PepsiCo South America, Caribbean & Central America
Sao Paulo, Brazil
Education: Engineer graduate from University of Sao Paulo and Post-graduate degree in Administration from Fundacao Getulio Vargas.
Favoriet product van PepsiCo: Quaker Cookies- Quaker de Bolso
Hoe blijf je in de pas lopen met één van de snelst groeiende economieën? Juliana Grizzi, een projectleider in een toeleveringsketen in PepsiCo's kantoor in Brazilië, beantwoordt deze vraag door de uitdaging aan te gaan om de steeds complexere toeleveringsketen en distributieprocessen in de regio te verbeteren. Zij kijkt naar hoe voedsel- en drankproducten worden gedistribueerd om uit vinden wat de beste, creatiefste en effectiefste manier is om klanten en consumenten te geven wat ze willen.
De levendigheid van de stad Sao Paulo is te voelen in de drukke straten van de stad en in de energieke sfeer in het kantoor van PepsiCo, waar Juliana en haar team dagelijks mogelijkheden bekijken vanaf een open werkvloer en met een open deur beleid.
'Het bedrijf biedt een sfeer waar je kunt zeggen wat je denkt en je ideeën worden serieus genomen. Ik heb toegang tot iedereen op elk niveau van dit bedrijf en ik kan zeggen wat ik moet zeggen. Creatief denken wordt aangemoedigd en gewaardeerd. En ik heb het gevoel dat ik een echte impact heb op de manier waarop wij zaken doen. Dat vind ik heerlijk.'

My rating