Werken als Unit Sales Manager bij PepsiCo

Een glimlachende vrouw in een vergaderzaal, met vier mensen op de achtergrond
- On 30 September 2014
Rating
Werken als Unit Sales Manager bij PepsiCo https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werken-als-unit-sales-manager-bij-pepsico 5
5

Ronald Conner
Unit Sales Manager
Pepsi Beverages Company
Frederick, MD
Education: Middelbare school
Favoriet product van PepsiCo: Pepsi MAX
Toen Ronald Connor voor het eerst bij Pepsi ging werken, vertelde een manager hem dat hij alle mogelijkheden zou hebben om 'groots' te groeien binnen het bedrijf. Zijn manager had gelijk.
Toen hij als 22-jarige in 1996 bij Pepsi begon, vulde Ronald schappen en pakte hij koelers in. Hij groeide steeds verder binnen het bedrijf en ontving iedere twee jaar een promotie. Nu geeft Ronald, als unit salesmanager voor Pepsi in Frederick, Maryland, leiding aan 56 medewerkers; een team dat 2,5 miljoen drankjes distribueert in de omgeving.
'Ik ben dankbaar voor de mentoren die ik in de loop der jaren heb gehad. Het draait er niet om wat je kunt doen, het draait er om wat je mensen kunt leren om te doen', aldus Ronald.
Voordat Ronald manager werd, had hij het als jonge vader soms zwaar. Met zijn ervaring in het managen van medewerkers bij Pepsi, kon hij volgens eigen zeggen, ook een betere vader worden.

My rating