Werken bij Rembrandt F&O

Man in pak
- On 30 September 2014
Rating
Werken bij Rembrandt F&O https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werken-bij-rembrandt-fo 0
0

Wouter Jolie (1985) - Junior Consultant

Mijn start bij Rembrandt F&O

Na mijn Master Business Administration aan de Vrije Universiteit heb ik drie maanden stage gelopen bij Rembrandt F&O. Deze stage was enorm leerzaam omdat je tijdens een stage bij Rembrandt gelijk hetzelfde werk doet als een Junior Consultant. Tijdens deze periode was ik mij ook aan het voorbereiden met het Nederlands Hockeyelftal op de Olympische Spelen in Londen. Hierdoor ben ik na mijn stage acht maanden fulltime gaan hockeyen met als resultaat een Olympische zilveren medaille in de zomer van 2012. Na de zomer in 2012 ben ik vast in dienst getreden bij Rembrandt F&O.

Mijn werk als projectleider

Bij Rembrandt F&O ben je voortdurend bij meerdere projecten betrokken. Dit zijn projecten waarbij je ondernemers begeleidt bij de koop van een onderneming of de verkoop van hun onderneming. Hierdoor kom je elke keer met nieuwe klanten in aanraking uit veel verschillende sectoren wat het werk erg uitdagend maakt. Ook de afwisseling in het werk is groot. Zo kan het zijn dat je gedurende de week werkt aan een waardebepaling, onderhandelingen voert met een potentiele koper en een bedrijfsprofiel of Informatie Memorandum opstelt voor een klant.

De cultuur bij Rembrandt F&O

Ik geloof dat cultuur bepalend is voor succes. Als ik naar mijn topsport carrière kijk, dan heb ik prijzen gewonnen met teams die net een stapje extra voor elkaar doen. Bij Rembrandt F&O krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen, te groeien en optimaal te presteren. Ondertussen werk je in een informele sfeer met ambitieuze mensen waar we altijd voor elkaar dat extra stapje zetten.

Mijn keuze voor Rembrandt F&O

Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Rembrandt F&O. Het werk is afwisselend, er zijn volop mogelijkheden voor ontwikkeling en je werkt samen met een groep leuke ambitieuze collega’s. Daarnaast krijg ik ook de mogelijkheid om mijn werk met het Nederlands Hockeyelftal en Bloemendaal Heren1 te combineren.

My rating