Werken bij Tata Steel als Accountbeheerder bij Commercial Services

lachende dame
- On 30 September 2014
Rating
Werken bij Tata Steel als Accountbeheerder bij Commercial Services https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werken-bij-tata-steel-als-accountbeheerder-bij-commercial-services 0
0

Accountbeheerder bij Commercial Services

"Ik bewaak het belang van de klant"

"Sinds een paar jaar werk ik als accountbeheerder. Samen met de accountmanagers zorg ik voor het behandelen en opvolgen van de vraag van onze verschillende klanten. Een erg afwisselende functie. Ik heb veel contact met klanten, maar ook intern heb ik met veel verschillende mensen te maken. Ik ben de interne schakel tussen verschillende afdelingen. Mijn klanten zijn gevestigd in Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Dit internationale aspect maakt mijn functie extra interessant.

Voordat ik bij Tata Steel terechtkwam, werkte ik bij een bank. Op zich had ik het er prima naar mijn zin, vooral de manier van communiceren met zakelijke klanten vond ik leuk. Maar ik ben niet erg cijfermatig ingesteld en ik wilde ik me graag verbreden. Toen ik mijn huidige functie tegenkwam op tatasteeljobs.nl dacht ik meteen: dit is het! Zeker nu ik Tata Steel inmiddels beter ken. Het is zo'n gigantisch bedrijf. En als je je realiseert waar ons staal allemaal voor wordt gebruikt: dat had ik van tevoren nooit kunnen denken."

My rating