Werken bij Tata Steel als HR Manager

Werken bij Tata Steel als HR Manager
- On 30 September 2014
Rating
Werken bij Tata Steel als HR Manager https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werken-bij-tata-steel-als-hr-manager 0
0

Lilian Nefkens

Human Resources Manager bij de Koudbandwalserij

"Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheden"

"Voordat ik begon als HR-manager bij de Koudbandwalserij, werkte ik 4 jaar als Arbeidsjurist. Ik ben blij dat ik deze stap heb kunnen maken. Verrast ook wel, want met mijn juridische achtergrond had ik niet direct verwacht dat ik bij HR terecht zou komen. Het geeft wel aan dat er bij Tata Steel veel mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen en door te groeien.

In mijn nieuwe functie geef ik voor het eerst leiding en zit ik ook in het management team. Inhoudelijk zal ik me vooral bezig houden met organisatieontwikkeling, gezondheid, veiligheid, arbo en milieu. Ook ga ik me bezighouden met competentiemanagement en het opleiden van nieuwe medewerkers.

Tata Steel is een sociaal bedrijf, met mensen die erg trots zijn op het werk dat ze doen. Het is boeiend om samen te werken met al die verschillende mensen. De ene keer spreek je iemand met een economische achtergrond en de andere keer sta je bij iemand die met een enorm ingewikkelde installatie aan het werk is. Die afwisseling maakt werken bij Tata Steel interessant."

My rating