Werkervaring Infrastructure Services Avanade

Werkervaring Infrastructure Services Avanade
- On 13 November 2014
Rating
Werkervaring Infrastructure Services Avanade https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-infrastructure-services-avanade 0
0

Emmo Koetje, Infrastructure Services Avanade: 'Je kunt iedereen om hulp vragen wanneer je tegen een uitdaging aanloopt'

Wat mij erg aanspreekt aan Avanade is het opdoen van veel ervaring en technische kennis in korte tijd. Zo was mijn eerste project bij een grote Nederlandse verzekeraar waarbij ik in korte tijd veel heb geleerd over de techniek, de interne bedrijfsprocessen van de klant en de omgang met externe klanten. Zo heb ik mij gedurende dit project verdiept in Microsoft SharePoint, SQL en PowerShell om SharePoint Farms op te zetten. Voorafgaande aan dit project was ik ietwat sceptisch over PowerShell en koppelde ik dit aan programmeren. Niks bleek minder waar. Met de hulp van collega’s heb ik de vele mogelijkheden van PowerShell ontdekt en hoe je deze kunt toepassen binnen projecten! Dit is een voorbeeld van de mogelijkheden binnen Avanade om je technische kennis te verbreden. Zo heb ik als afgestudeerde met weinig ervaring in het bedrijfsleven een grote bijdrage aan dit project kunnen leveren!

Gedurende je carrière bij Avanade word je ondersteund door een persoonlijke careermanager. Hij of zij helpt je bij het opstellen van jaarlijkse doelen en je kunt er terecht met eventuele vragen of onduidelijkheden over je werk. Je wordt goed ondersteund om je persoonlijke carrièrepad uit te stippelen en je doelen daadwerkelijk te behalen!

De Avanade Experience

Binnen Avanade heerst een informele, maar ook professionele sfeer. Er zijn korte lijntjes, waardoor je makkelijk en snel antwoord krijgt en verder kunt met de zaken waar het om draait. Je kunt iedereen om hulp vragen wanneer je tegen een uitdaging aanloopt. Je collega’s zullen altijd proberen je zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk is het belangrijkste doel binnen Avanade: Op de meest optimale manier de klant helpen met het behalen van haar doelen. Dit gebeurt niet alleen door de opdrachten van de klant uit te voeren, maar ook door eigen inbreng in de vorm van adviezen die de klant in overweging kan nemen om een ‘beter’ resultaat te behalen.

Naar mijn mening is er als starter op de arbeidsmarkt geen betere plaats om te beginnen dan bij Avanade. Er is veel oog voor zelfontwikkeling, het behalen van certificaten en opdoen van technische kennis en je krijgt hiervoor ook echt de ruimte! Je kunt het zien als een geweldig vervolg van je opleiding, maar dan professioneel. Hierbij vind ik het een fijne gedachte dat de klant ook echt iets aan jouw resultaten heeft en hiermee verder gaat. Het is geen product wat in de onderste la verdwijnt.

My rating