Werkervaring PMO Delivery Avanade

Werkervaring PMO Delivery Avanade
- On 14 November 2014
Rating
Werkervaring PMO Delivery Avanade https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-pmo-delivery-avanade 2
2

Nicole Cramer, PMO Delivery Avanade: ‘Iedereen werkt met passie en is bezig met innovatie’

In 2013 besloot ik mijn Masters te halen in Nederland. Een hele grote verandering, want ik ging van een werkzaam bestaan in de Verenigde Staten naar een academisch bestaan in Nederland.

Avanade Case Study Challenge

In het voorjaar van 2013 hoorde ik voor het eerst van Avanade. Ik was toen MBA-student aan de Amsterdam School of Business en dacht na over de volgende stappen om weer aan het werk te gaan. Een aantal van mijn klasgenoten waren bij een presentatie over Avanade, gegeven door een oud MBA-student. Deze student werkte zelf bij Avanade en wilde graag een business case challenge lanceren. Helaas kon ik niet bij de presentatie zijn, maar het enthousiasme van mijn klasgenoten werkte aanstekelijk. Een paar maanden later zat ik midden in het Avanade Case Study Challenge project team. We kregen te maken met echte business issues zoals je deze tegenkomt in het werk. Ook deden we ervaring op in leiderschap, het delivery proces en inzicht in de Nederlandse markt.

Werken bij Avanade

Na deze leerzame Case Study Challenge werd ik aangenomen bij de EBS service line van Avanade. Hier maak ik stapsgewijs de overgang naar project management. Dit voelt als een goede stap in de richting waar ik uiteindelijk heen wil. Ik heb namelijk altijd al mijn leiderschaps- en coördinatiecapaciteiten verder willen ontwikkelen. Mijn eerste project bij Avanade gaf mij de kans mijn stakeholder management skills te verbeteren. Daarna ben ik gevraagd coach te zijn voor de nieuwe MBA-studenten van de Avanade Case Study Challenge. 

Werken bij Avanade is een geweldige ervaring voor mij. In mijn vorige baan heb ik vooral in een verticale organisatie gewerkt. Ik waardeer de horizontale structuur van Avanade. Anders gezegd, Avanade heeft een open communicatie en je kunt gemakkelijk met collega’s in contact komen. De collega’s zijn een groot pluspunt bij Avanade. Er heerst een fijne sfeer. Iedereen werkt met passie en is bezig met innovatie. De constante energie is de drive die je bij Avanade terugvindt en dat maakt het een unieke organisatie om bij te werken. Avanade biedt mij constant nieuwe mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen. Ik heb het gevoel dat ik hier echt mijn eigen carrièrepad kan bewandelen en dat Avanade dat toejuicht. Er zijn altijd genoeg mogelijkheden!

My rating