Werkervaring Private Banking traineeship Van Lanschot

Werkervaring Private Banking traineeship Van Lanschot
- On 06 October 2014
Rating
Werkervaring Private Banking traineeship Van Lanschot https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-private-banking-traineeship-van-lanschot 0
0

Michiel Boere. Oud-trainee, nu structureerder

Continu wordt hier de vraag gesteld hoe een idee bijdraagt aan een betere dienstverlening voor de klant en aan jouw eigen ontwikkeling. Aangezien Van Lanschot Bankiers een kleine bank is, is wat je doet zichtbaar, je kan snel laten zien wat je in huis hebt. De kans dat je een van je ideeën ineens tot uitvoering kunt brengen is groot.

Met mijn studie Algemene Economie wilde ik mij focussen op dat waarvoor een bank echt bestaat: het bedienen van klanten en invulling geven aan hun behoeftes. Het Private Banking traineeship bood mij deze mogelijkheid. Geen klant of bedrijf is hetzelfde, de een heeft behoefte aan een credit oplossing (vermogensbeheer, beleggen), de ander aan een debet oplossing (kredietverlening). Door een mix van korte en lange opdrachten op diverse afdelingen komen al deze facetten terug.

Eigen verantwoordelijkheid nemen, je uitspreken, is een must. Bijvoorbeeld: ik wilde meer gaan doen met vermogensontwikkeling. Prima: ik kon op het Van Lanschot Schweiz A.G. met kantoor in Zürich werken met de focus op International Private Banking.

My rating