Werkervaring Senior Secretaresse Hay Group

Werkervaring Senior Secretaresse Hay Group
- On 20 February 2015
Rating
Werkervaring Senior Secretaresse Hay Group https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-senior-secretaresse-hay-group 4
4

Linda Graafland is Senior Secretaresse bij Hay Group. Linda is sinds 10 juli 2000 actief bij het bedrijf. Hieronder lees je meer over haar ervaring.

Wat doe je bij Hay Group?

Ik werk in het team Leadership & Talent. Ons team bestaat uit mensen die zich o.a. bezig houden met leiderschapsprogramma’s, 360 graden feedback, assessments, coaching, of een combinatie ervan. Deze “zachte” kant van de organisatie spreekt mij heel erg aan. 

Hoe ziet je werkweek eruit?

Ik werk drie dagen in de week en mijn werkweek is divers. Het kan zo maar zijn dat ik de ene dag mailtjes aan het verwerken ben en de andere dag aan het hollen ben tussen de assessmentkandidaten. Maar ook het uitnodigen van deelnemers voor leiderschapsprogramma’s kan een dagtaak zijn. Het persoonlijke contact met de klanten is erg leuk evenals de samenwerking met mijn collega’s. Parttime werken is niet altijd even makkelijk om te managen, wel als je met je collega’s goede overdrachtsmomenten hebt.

Waarom is werken bij Hay Group bijzonder voor jou?

Het is een ontspannen maar professionele organisatie. Je hebt vrijheden met natuurlijke grenzen. De collega’s zijn fantastisch en de sfeer is bijzonder prettig. Het is hard werken maar de beloning is goed. En dan bedoel ik niet alleen de financiële beloning. Elk jaar sluiten we af met een geweldig kerstfeest, lekker eten en veel dansen met een swingende band.

My rating