Werkervaring Teammanager Managed Services Vodafone

Werkervaring Teammanager Managed Services Vodafone
- On 29 September 2014
Rating
Werkervaring Teammanager Managed Services Vodafone https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-teammanager-managed-services-vodafone 4
4

Miranda is Teammanager Managed Services en werkt bij Customer Management bij Vodafone.

Ik houd wel van een uitdaging!

Vodafone is een jong en dynamisch bedrijf. Dit past helemaal bij mij. Continu op zoek zijn naar verbetering, hoe kunnen we het slimmer aanpakken. Dit stimuleert mij om altijd te blijven nadenken over hoe wij zaken hebben geregeld en om niet vast te roesten in bepaalde gewoontes. Mijn werk blijft daardoor uitdagend en biedt mij volop de mogelijkheid mijzelf te ontwikkelen.

Mijn functie

Mijn huidige functie is daar een goed voorbeeld van. Managed Services biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om implementatie, beheer, ondersteuning en administratie van hun telecommunicatie uit te besteden aan de specialisten van Vodafone. Als teammanager ben ik verantwoordelijk voor deze specialisten en voor de tevredenheid van klanten over deze dienstverlening. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en het is aan mij en mijn team om deze wensen te vertalen naar kwalitatief goede dienstverlening. Daarbij willen we de klantverwachting overtreffen en geven we de klant advies hoe hij efficiënter gebruik kan maken van alle mogelijkheden op telecomgebied.

Privé en werk zijn goed te combineren

Ik werk voor Vodafone in Maastricht, de mooiste stad van Nederland! Ik ben vanwege mijn studie Internationale Bedrijfskunde naar Maastricht gekomen en nooit meer weggegaan. Ik kan mijn privéleven en mijn baan bij Vodafone goed combineren. Voor het werk breng ik mijn drie zonen naar school en na het werk kan ik ze ophalen. Ik kan tussendoor altijd mijn mails lezen en snel reageren als dit nodig is. Mocht een dag zo uitkomen, kan ik met mijn laptop thuis werken. Deze flexibiliteit is voor mij erg belangrijk, en zowel Vodafone als werkgever als de Vodafone middelen bieden mij deze mogelijkheid.

My rating