Werkervaring van Douwe Hatenboer bij Adviestalent

Paperclips
- On 03 October 2014
Rating
Werkervaring van Douwe Hatenboer bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-douwe-hatenboer-bij-adviestalent 0
0

De eerste stap in mijn carrière

Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde en master Stakeholder Management merkte ik dat ik energie krijg van het duiken in ingewikkelde vraagstukken. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en houd ervan om geconfronteerd te worden met organisaties en hun problematiek. Adviestalent geeft me de mogelijkheid dit elke dag opnieuw te ervaren. Gecombineerd met de groep jonge, ambitieuze collega’s en opleiding; is Adviestalent voor mij de perfecte eerste stap in mijn carrière.

Publiek Private samenwerking

In mijn afstudeeronderzoek heb ik gekeken naar succesfactoren om de publieke en private wereld constructief te laten samenwerken. In dit onderzoek tussen bouwbedrijven en ziekenhuizen zag ik dat er een natuurlijke neiging is om wantrouwig naar elkaar te zijn, terwijl de juiste samenwerking leidt tot prachtig resultaat. Sinds ik bij Adviestalent werk heb ik me met deze dynamiek beziggehouden. Zo heb ik bij een financieel toezichthouder een prestatiecontract begeleid en een gemeente ondersteund bij de samenwerking met zorginstellingen in het kader van de decentralisaties. Het zoeken naar en creëren van deze synergie is mijn uitdaging.

Kenmerken van Douwe

Assertief, leergierig, enthousiast en energiek. Ik ben iemand die positieve energie brengt en ingewikkelde stof simpel op tafel kan leggen.

My rating