Werkervaring van een Talent Manager Adviestalent

usb stick
- On 04 December 2014
Rating
Werkervaring van een Talent Manager Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-een-talent-manager-adviestalent 3
3

Gegroeid in het vak

Met mijn ervaring als manager en HR adviseur bij Start Uitzendbureau, Arcadis en Twynstra Gudde ben ik een wat “ouder” talent. Waar ik in het verleden een meer brede generieke interesse had heb ik nu mijn roeping gevonden. Sinds 2010 werk ik bij Adviestalent als talentmanager. Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud en de kwaliteit van de opleiding. Daarnaast voer ik ontwikkel- en coachgesprekken. En ik adviseer organisaties bij vragen op jong talentmanagement. Een brede functie dus op het snijvlak van management en advies, maar wel met één inhoud: centraal staat de ontwikkeling van jonge professionals.

Stilstaan, bewegen en vernieuwen

Ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe persoonlijke ambities en drijfveren gecombineerd kunnen worden met professionele ontwikkeling zodat je geïnspireerd maar ook goed kunt zijn in wat je doet. Daar horen momenten van stilstaan bij: het voeren van een goed gesprek en het stellen van de juiste vragen. Maar ook het blijven bewegen: een volgende stap zetten en experimenteren. En het kijken naar de behoeften van organisaties en startende professionals om maatwerk te kunnen leveren, te vernieuwen en zo ontwikkeling een boost te geven.

Kenmerken van Liesbeth

Met respect voor de ander de juiste vragen stellen en zo motiveren en helpen. Daarnaast ben ik voortdurend in beweging om te kijken naar wat er is en hoe het nog beter kan. Ik heb daadkracht en ik houd ervan om een resultaat neer te zetten. Dit alles doe ik met gezonde dosis humor.

My rating