Werkervaring van Fouad el Hajioui bij Adviestalent

Silhouetten, zwart op wit, mensen
- On 04 May 2015
Rating
Werkervaring van Fouad el Hajioui bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-fouad-el-hajioui-bij-adviestalent 4
4

Alle ingrediënten

Na mijn master International Management heb ik ervoor gekozen een jaar naar Spanje te gaan om uit te zoeken wat mij persoonlijk en professioneel het beste past. De ingrediënten op mijn lijstje omvatten uitdaging, verschil in opdrachten en een plek waar ik de beste persoonlijke en professionele fundering kan leggen voor een loopbaan als adviseur. Al deze elementen vind ik terug bij Adviestalent.

Eenvoud brengen in complexiteit

Als bedrijfseconomisch adviseur weet ik de kern van vraagstukken te herkennen en zoek ik een oplossing waar belanghebbenden zich in kunnen vinden. Mijn expertise ligt op het gebied van organisatie & strategie. Aan de hand van een analyse kijk ik hoe strategie en organisatie op één lijn kunnen komen. Voor een duurzaam resultaat weet ik op een interactieve en leuke manier de nodige kennis en kunde over te dragen. In teamverband zorg ik ervoor dat iedere betrokkene zijn meerwaarde kan toevoegen aan het proces.

Kenmerken van Fouad

Van nature positief ingesteld, nieuwsgierig en energiek. Met humor weet ik mensen te enthousiasmeren en zorg ik ervoor dat mensen er samen met mij voor gaan. Onder strakke deadlines houd ik de moraal hoog en weet ik verwachtingen te overtreffen.

My rating