Werkervaring van Has Bakker bij Adviestalent

Hoofden, computerstimulatie
- On 03 October 2014
Rating
Werkervaring van Has Bakker bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-has-bakker-bij-adviestalent 0
0

Stevige basis voor uitdagend werk

Met veel plezier werk ik sinds medio 2012 bij Adviestalent. Na eerder 1,5 jaar als beleidsadviseur gewerkt te hebben bij brancheorganisatie Nederland ICT, wist ik zeker dat het adviesvak voor mij de perfecte keuze is: afwisselend en uitdagend werk waarbij ik mijn kwaliteiten optimaal kan inzetten. Mijn studies Internationale Betrekkingen & Internationale Organisatie (Rijksuniversiteit Groningen) en Conflict Studies & Human Rights (Universiteit Utrecht) geven mij een stevige basis. Door het intensieve werkleertraject van Adviestalent blijf ik mij ook in mijn werk continue ontwikkelen.

Samen complexe vraagstukken oplossen

Gedreven, enthousiast, betrouwbaar en initiatiefrijk zijn woorden die mij goed beschrijven. Ik heb een brede belangstelling in de wereld om mij heen, ga analytisch te werk en ben in staat strategisch (mee) te denken. Ik ben snel van begrip en kan in korte tijd tot de kern van de zaak komen in mijn werk. Het verbinden van mensen, ideeën en organisaties vind ik fascinerend. In het bijzonder haal ik dan ook energie uit samenwerken met anderen om complexe vraagstukken op te lossen. Goed en oprecht persoonlijk contact in mijn opdrachten is voor mij belangrijk.

My rating