Werkervaring van Ingrid Visser Adviestalent

aan/uit-knop
- On 04 December 2014
Rating
Werkervaring van Ingrid Visser Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-ingrid-visser-adviestalent 4
4

Functie

Directie Adviestalent

Bouwen aan Adviestalent

Na meer dan 20 jaar opleidingskundige- en advieservaring in diverse organisaties (o.a. bij Twynstra Gudde) ben ik met veel plezier in 2006, samen met Jaap Berends, gestart met het bouwen aan Adviestalent. Adviestalent is snel gegroeid tot een bijzondere organisatie waarin talentontwikkeling van jonge adviseurs ten dienste van onze opdrachtgevers centraal staat. Ik ben echt trots op dit bedrijf. Bouwen doen we nog steeds elke dag. Prachtig om met veranderende tijden mee te veranderen en door te bouwen op het goede.

Ik ben verantwoordelijk voor het verwerven van opdrachten en het volgen en begeleiden van onze adviseurs in hun werk. Daarnaast maak ik me ‘hard’ voor de dynamische en jonge werkcultuur waarbij werving en selectie, performancemanagement, communicatie, samenwerken en het organiseren van events veel aandacht krijgen. Een uitstekend en onderscheidend opleidingsprogramma blijft een van mijn grootste prioriteiten; dat blijft mijn vak!

Samenwerken met opdrachtgevers en adviseurs

“Zonder contact geen contract”; dit typeert mij in gesprekken met opdrachtgevers en adviseurs. Een goede persoonlijke werkrelatie met opdrachtgevers vind ik belangrijk om hun werkrealiteit te kennen en wensen te vertalen naar de juiste match met onze talentenpool. Omgekeerd wil ik mijn adviseurs goed kennen om te weten welke rol en inhoud het beste bij hen past. Adviestalent als springplank voor de toekomst van young professionals? Ja en als deze toekomst na drie jaar bij onze opdrachtgevers is, word ik daar extra vrolijk door. Talentontwikkeling betekent voor mij: jezelf leren kennen in wie je bent en wat je kunt, maar ook je grenzen leren kennen, jezelf durven ‘te stretchen’ om iets te overwinnen. Zonder te forceren. Bovenal gaat het om je talent in te zetten ten dienste van je opdrachtgever. Want betrokkenheid is sterk verbonden met het ambacht van adviseren en projecten managen; daar staan we voor.

Kenmerken van Ingrid

Gepassioneerd zijn voor de inhoud van ons vak, plezier brengen en aandacht hebben voor individuen passen mij goed. Dit probeer ik ook in te passen in ons eigen bureau; met de menselijke maat. Want daar geloof ik in en daar is behoefte aan in organisaties. Ik ben een mens van lonkende en ronkende perspectieven, bouwen en aanpakken. Ik ben snel enthousiast wanneer ik jonge mensen aan het werk zie; wat kunnen ze veel en wat zijn ze goed! Vertrouwen geven aan jonge professionals geeft ruimte aan talent en motiveert hen zichzelf te overtreffen.

My rating