Werkervaring van Jeroen Medema bij Adviestalent

Potloden, punten, zwart
- On 13 April 2015
Rating
Werkervaring van Jeroen Medema bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-jeroen-medema-bij-adviestalent 4
4

Brede oriëntatie

Binnen Adviestalent en Twynstra Gudde hebben adviseurs het vaak over ‘breed denken’. Als afgestudeerd bedrijfskundige en strateeg (BSc. International Business en MSc. Strategic Management in Tilburg) kijk ik het liefst naar organisaties en adviesvraagstukken in een breder perspectief. Adviestalent biedt mij, door de diversiteit aan opdrachten en opleiding, de kansen om mezelf op meerdere vlakken te blijven oriënteren en deze brede blik niet alleen te houden, maar zelfs uit te breiden.

De menselijke factor

Iedere organisatie en bedrijf heeft in grote mate te maken met een menselijke factor. Groepsprocessen. Mijn toegevoegde waarde ligt in deze groepsprocessen. Mijn bedrijfskundige achtergrond samen met deze specifieke kracht stelt mij in staat de harde en zachte kant van business te combineren. Daarmee weet ik mensen te verbinden, groepsprocessen te faciliteren, en mensen mee te krijgen. In eerdere opdrachten, zoals het begeleiden van een innovatietraject bij een verzekeraar en als clustersecretaris omgeving bij Rijkswaterstaat, stelt juist deze kracht mij in staat meer te leveren dan alleen een goed resultaat.

Kenmerken van Jeroen

Verbindend, sociaal, proactief, flexibel, humoristisch.

My rating