Werkervaring van Jeroen Rycken bij Adviestalent

Vergrootglas
- On 02 October 2014
Rating
Werkervaring van Jeroen Rycken bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-jeroen-rycken-bij-adviestalent 3
3

Een open geest

Tijdens mijn studies Geschiedenis en Conflict Studies & Human Rights heb ik geleerd dat er nooit één oplossing is voor een vraagstuk en dat het belangrijk is om een open geest te hebben. Deze instelling past goed bij de aanpak en instelling van Adviestalent. Werken en leren bij Adviestalent biedt mij de kans om te leren mijn analytische kwaliteiten en brede blik in de praktijk toe te passen en zo organisaties te helpen zichzelf te verbeteren.

Belang van een dialoog

Om tot een oplossing te komen vind ik het belangrijk om verbindingen te maken tussen mensen binnen de organisatie en een dialoog te creëren die gericht is op verbetering. Van nature ben ik nieuwsgierig en wil ik zoveel mogelijk leren over de verschillende standpunten en mensen in de organisaties waar ik binnenkom. Wat speelt er en wat zijn ieders belangen? Dankzij een goede analyse en de uitwisseling van gedachten ben ik ervan overtuigd dat iedereen invloed heeft op zijn of haar omgeving en dus een verandering teweeg kan brengen. Om dat te faciliteren, help ik mensen om elkaar beter te begrijpen en de dialoog te versterken.

Kenmerken van Jeroen

Leergierig, open en energiek zijn woorden waarmee ik mijzelf omschrijf. Dankzij mijn doorzettingsvermogen zet ik altijd een stap extra om een goed resultaat te behalen.

Inspiratie

Dat iedereen, zelfs passanten, invloed heeft op de omgeving wordt treffend weergegeven in dit project van Studio Roosegaarde: Dune is een interactief landschap dat ‘de dialoog tussen stad, natuur en mensen’ weerspiegelt. Hoe meer energie je er in stopt, des te krachtiger de respons!

My rating