Werkervaring van Jont Groenendaal bij Adviestalent

Post-its, geel, groen en roze
- On 03 October 2014
Rating
Werkervaring van Jont Groenendaal bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-jont-groenendaal-bij-adviestalent 4.333335
4.333335

Mensen maken de organisatie

Met mijn achtergrond in de sociale wetenschappen en de bestuurskunde ben ik gericht op de menselijke dynamiek rondom beleid en organisatie. Hoe is de wisselwerking tussen een beleid, het gedrag van de mensen en de maatschappelijke omgeving van de organisatie? Ik krijg energie van het boeken van vooruitgang, waarbij zo veel mogelijk waarde gecreëerd wordt voor alle stakeholders. Zo ontstaan duurzame win-win situaties!

Functioneel creatief

In mijn aanpak wissel ik een rationele analytische blik graag af met een creatieve en speelse manier van werken. Ik houd van ‘outside-the-box’ oplossingen en ben in staat de juiste prikkels te geven om mensen met wie ik samenwerk op nieuwe ideeën te brengen. Uiteraard zonder de realiteit en de belangen van de opdrachtgevende organisatie uit het oog te verliezen. Het resultaat voor de opdrachtgever: oplossingen en inzichten die vooruitgang mogelijk maken, en waar nodig ook verfrissend zijn.

Kenmerken van Jont

Ik heb zowel een praktische als een theoretische belangstelling in bestuurlijke en organisatorische kwesties. Ik ben een sociaalvaardig bemiddelaar en hecht veel waarde aan een goed inzicht in de primaire processen van de organisatie. Ik ben vindingrijk, ik heb een relativerend gevoel voor humor en ik streef tegelijkertijd naar resultaten met kwaliteit. Hierin ben ik een loyale en betrouwbare partner.

Inspiratie

“Ubuntu” – Ik ben omdat wij zijn. Mijn 'mens zijn' wordt bepaald door mijn relaties met andere mensen. Het is daarom mijn verantwoordelijkheid om het goede te zien in anderen en te proberen dat te stimuleren.

My rating