Werkervaring van Jori Ebskamp bij Adviestalent

Stippen, roze op wit, verf
- On 03 October 2014
Rating
Werkervaring van Jori Ebskamp bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-jori-ebskamp-bij-adviestalent 3
3

Snijvlak tussen publiek en privaat
Tijdens mijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschappen begon ik een bedrijfje waarmee ik MKB ondernemers hielp met het ontplooien van sociale activiteiten. Ik geloof dat een strikte scheiding tussen een publieke en private wereld niet werkt en dat juist op het snijvlak tussen publiek en privaat veel mogelijkheden liggen. De keuze voor Adviestalent, dat in beide werelden actief is, was dan ook een logische.

Maatschappelijke impact
Ik ben geïnteresseerd in de maatschappelijke impact die een organisatie heeft en hoe hier het maximale uit gehaald kan worden. Mijn kracht ligt in organiseren en structureren; ik gedij goed in een complexe en chaotische omgeving en ben in staat om daar structuur in aan te brengen. Ik werk planmatig, maar ga het creatieve daarbij niet uit de weg. Een opdrachtgever zei over mij: “Jori werkt zeer gestructureerd, heeft dingen op tijd af en bereidt zich altijd goed voor”.

Kenmerken van Jori
Ik heb een passie voor sociaal ondernemerschap, oog voor detail en ben betrouwbaar. Ik breng structuur in chaos.

My rating