Werkervaring van Marthe van der Molen bij Adviestalent

Kopje koffie, porselein, wit
- On 03 October 2014
Rating
Werkervaring van Marthe van der Molen bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-marthe-van-der-molen-bij-adviestalent 3
3

Oog voor ontwikkeling en verandering in organisaties

Tijdens mijn bachelor Europese Studies en master International Business & Management ging mijn internationale hart sneller kloppen voor het zoeken naar verbetering en verandering in organisaties. Vakken als organisatieontwerp en strategie hadden mijn aandacht, hier wilde ik verder in! Bij Adviestalent krijg ik nu de kans om zowel in de publieke als de private sector mijn talenten maximaal in te zetten.

Een frisse bedrijfskundige blik met gevoel voor de menskant

Ik houd van strategische vraagstukken, maar vlieg deze vanuit een breed en menselijk perspectief aan. Ik neem mijn ervaringen mee, maar kijk altijd naar het unieke vraagstuk en de context die daarbij hoort. Ik creëer ruimte om samen met de organisatie terug te gaan naar de basis en na te denken over het vraagstuk. Ik overzie het geheel en probeer met een constructieve aanpak scherp te krijgen hoe doelen verwezenlijkt kunnen worden en welke aanpak hierbij past.

Kenmerken van Narthe

Open, gedurfd en gestructureerd. Ik breng verdieping en resultaat met een analytische, maar vooral ook menselijke blik.

My rating