Werkervaring van Milou Engelaer bij Adviestalent

Letter, kleuren, good advice
- On 02 October 2014
Rating
Werkervaring van Milou Engelaer bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-milou-engelaer-bij-adviestalent 0
0

De combinatie van mijn studieachtergrond in International Business & Management en Change Management geeft een goed beeld van mijn interesses. Aan de ene kant werk ik graag aan analytische vraagstukken over strategie, procesoptimalisatie en financiën. Aan de andere kant ben ik geïnteresseerd in thema’s als talentgebaseerd organiseren, sociale innovatie, groepsprocessen en samenwerken. Bij Adviestalent krijg ik de kans om in een afwisselende en uitdagende omgeving deze beide interesses te combineren en me er verder in te ontwikkelen.

Samen tot nieuwe inzichten komen

Als adviseur voeg ik waarde toe met mijn analytische vaardigheden en kritische blik. Door mijn nieuwsgierigheid en het stellen van scherpe vragen leer ik snel en zet ik anderen aan het denken. Ik ben op mijn best als ik anderen kan helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met de mensen om mij heen.

Kenmerken van Milou

Ik ben nieuwsgierig, resultaatgericht en betrokken. Ik vind het leuk om me in hoog tempo dingen eigen te maken en me te verdiepen in ingewikkelde organisatievragen. Daarnaast kan ik me goed in anderen verplaatsen en houd ik altijd de sociale kalender in het oog.

 

My rating