Werkervaring van Sanne de Haan-Smid bij Adviestalent

Ledlampen, licht, blauw en wit
- On 03 October 2014
Rating
Werkervaring van Sanne de Haan-Smid bij Adviestalent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-van-sanne-de-haan-smid-bij-adviestalent 0
0

Vernieuwing & Ontwikkeling

Als bestuurskundige en sociaal planologe interesseer ik mij voor de ruimtelijke vertaling van maatschappelijke vraagstukken. Door mijn eerdere werkervaring binnen het projectenbureau van een grote gemeente heb ik hierin al mijn eerste stappen kunnen zetten. Als een echte pionier wil ik mij graag continue blijven ontwikkelen in verschillende contexten. Adviestalent vult mij hier dan ook perfect in aan.

Verbinding en draagvlak

Ik werk graag in een complexe context, waarbij organisaties en omgeving met elkaar in verbinding staan. Oprecht luisteren en ruimte geven aan alle spelers levert vaak verrassende inzichten en een gedragen oplossing op. Mijn inspanningen zijn vooral gericht op vooruitgang, resultaat en het creëren van draagvlak. Persoonlijk en transparant contact vind ik hierbij van groot belang.

Kenmerken van Sanne

Nieuwsgierig, georganiseerd, ondernemend en resultaatgericht. Sensitief voor zowel de personen waarmee ik werk, als de processen waarin ik samen met hen opereer.

Inspiratie

Het beste resultaat bereik je door niet alleen te focussen op de inhoud, maar ook aandacht te geven aan de manier waarop je een boodschap overbrengt.

My rating