Werkervaring Wendela Raas bij BOEKEL

Werken bij, kantoor, BOEKEL
- On 02 October 2014
Rating
Werkervaring Wendela Raas bij BOEKEL https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-wendela-raas-bij-boekel 2
2

Wendela Raas is gespecialiseerd in huurrecht bedrijfsruimte en procedeert en adviseert over onderwerpen als gebreken, renovaties, omzethuur, green lease en huurprijsherzieningen. Haar cliënten bestaan uit (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, winkelketens en makelaars. Daarnaast is Wendela werkzaam in de algemene vastgoedpraktijk, waaronder begrepen koop/verkoop en algemeen verbintenissenrecht.

Wendela publiceert en doceert regelmatig over huurrechtelijke onderwerpen. Zij is bestuurslid van de Vereniging van Huurecht Advocaten (VHA) en maakt deel uit van de redactie van WR, Tijdschrift voor Huurrecht. Voorts is zij als gespecialiseerd advocaat lid van de door de Orde van Advocaten ingestelde Adviescommissie Wetgeving Huurrecht. Zij is lid van de Raad van Advies van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ).

Wendela is sinds november 2010 als partner aangesloten bij Boekel en is sectievoorzitter van de praktijkgroep Vastgoed. Daarvoor was Wendela als partner verbonden aan Lexence.

My rating