Werkervaring Young professionals Koning & Hartman

Werkervaring Young professionals
- On 03 February 2015
Rating
Werkervaring Young professionals Koning & Hartman https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkervaring-young-professionals-koning-hartman 0
0

Deze Young professionals vertellen over hun opdrachten en ervaringen.

Leander Goor

Ik ben sinds september 2013 gestart als Young Professional bij Koning & Hartman. Voordat ik bij Koning & Hartman aan de slag ben gegaan heb ik in Groningen mijn master International Business & Management afgerond. Voor mijn eerste opdracht is het mijn taak de kwaliteit tijdens de uitrol van het 4G T-Mobile netwerk te waarborgen. Dit doe ik samen met 2 andere Young Professional collega’s door het uitvoeren van on-site audits.

Per oktober 2014 ben ik werkzaam voor Schuuring als Projectleider Junior voor de uitrol van het KPN 4G+ netwerk. Hierbij ondersteun ik de Projectleider in allerlei taken. In de opstart fase van het project ben ik voornamelijk bezig met het dicht te lopen van gaten, brandjes blussen en het aansturen van de afdeling Engineering. Later in het project zal ik mij ook bezig gaan houden met het creëren van een FTR proces voor het gehele project.

Maduvi Tikai

Na de studie Rechtsgeleerdheid te hebben afgerond aan de Universiteit Leiden ben ik met veel plezier gestart aan het Young Professionals Programma.

Eerst heb ik een aantal maanden gewerkt op de afdeling VDS (Voice Data Services, voormalig onderdeel van KPN). Op deze afdeling hield ik mij bezig met het plannen van engineers. Tijdens dit werk wordt er een beroep gedaan op verschillende vaardigheden op het gebied van communicatie, time management en flexibel denken in oplossingen.

Momenteel ben ik binnen de afdeling Managed Services aan de slag als junior Projectmanager. Met behulp van de senior Projectmanagers leer ik veel over het sturen, monitoren en controleren van verschillende projecten. Het werk is erg verschillend. Ik houd mij van begin tot eind bezig met de implementatie van een nieuw product (of een nieuwe dienst) bij de klant en het werk bevalt mij prima!

Aryan Kolaei

Aryan (Medium)Januari 2014 ben ik gestart met het Young Professional Programma nadat ik mijn master in Technology and Operations Management had afgerond. In mijn eerste project heb ik, in een team van Quality Engineers, de overgang naar het 4G netwerk voor T-Mobile gemonitord. Daarnaast ben ik ook bezig met het opstellen van een persoonlijk ontwikkel plan om mijn dromen waar te maken, daarbij krijg ik uitstekend begeleiding van mijn coach die al jaren bij K&H aan het werk is.

In mijn tweede project ben ik werkzaam als Junior Business Process Analyst bij de afdeling Voice Data Services (VDS) van Koning & Hartman. Hier analiseer ik de processen en stel ik vervolgens rapportages op. Deze dienen ter ondersteuning van het management op strategisch vlak.

My rating