Werkgebieden Accenture Operations

Werkgebieden Accenture Operations
- On 31 December 2014
Rating
Werkgebieden Accenture Operations https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/werkgebieden-accenture-operations 0
0

Wanneer je werkzaam wordt in een van de operating groups bij Accenture, zal je carrière waarschijnlijk beginnen in een van deze vijf gebieden:

Client Account Leadership: hier draait het om relaties met klanten als hun vertrouwde adviseur. Je houdt je bezig met het bouwen en onderhouden van deze relaties. Je brengt het beste wat wij hen te bieden hebben (voorstellen, mensen, oplossingen) om waarde voor hen te creëren. Ondertussen vergroot je onze footprint.

Industry and Business Services: je houdt het bezig met innovatieve oplossingen voor meerdere klanten. De focus ligt op het ontwerpen, bouwen, verkopen en leveren van deze oplossingen. Je biedt industry solutions & services, product services & offering development en engineering.

Sales: het gaat hier om jouw aandeel in het verder groeien van Accenture. Dit gaat via dedicated sales of sales enablement. Je werkt met verschillende teams, zoals client account leadership teams, growth platform professionals en technology, industry & business services.

Industry Management Consulting: je helpt klanten met het oplossingen van hun bedrijfsuitdagingen. Dit doe je via process excellence en change enablement, operationele waarde realisatie en strategie.

Industry Technology Integration: in dit gebied krijg je de kans om je diepgaande technische expertise om te zetten om bedrijfs- en systeemintegratie, portfolio en delivery management, solution architecture, software engineering en andere IT oplossingen te ontwerpen en te realiseren.

My rating