Wie van de drie? ABN AMRO

Wie van de drie? ABN AMRO
- On 26 September 2014
Rating
Wie van de drie? ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/wie-van-de-drie-abn-amro 4
4

In het vorige artikel kon je lezen hoe het ongeveer in zijn werking gaat als je begint met werken bij ABN AMRO en op welke manier jij het verschil kunt maken. We zijn een grote bank, maar elke werknemer levert zijn aandeel.  Op welke drie afdelingen kun jij als starter terecht komen, en waar past jouw puzzelstukje tussen?

Operations

Deze afdeling is verantwoordelijk voor het betalingsverkeer van onze klanten. Je kan je bezighouden met het maken van afspraken over betaling en levering voor bedrijven, maar ook kan je in aanraking komen met een geskimde klant, welke je bijvoorbeeld gerust moet stellen. Eigenlijk zorg jij ervoor dat iedereen zorgeloos gebruik kan maken van onze bankproducten.

Facility management

Zonder deze afdeling zouden wij geen week overleven. Het facilityteam is het brein van de organisatie. Je stuurt schoonmaakbedrijven aan, regelt nieuwe materialen, en kiest bijvoorbeeld de catering en muziek van evenementen. Op deze afdeling wordt alles geregeld tot in de puntjes, zodat alle andere collega’s zich kunnen focussen op één ding: onze klanten.

Procurement

Dit zijn de inkopers, zij sluiten contracten af met leveranciers, dit gaat vaak om hele grote bedragen. Je moet sterk in je schoenen staan en goed kunnen onderhandelen, zonder de relatie met je leverancier op het spel te zetten. Dit is echt specialistenwerk. 

My rating