Word jij de Rabobank?

Word jij de Rabobank?
- On 30 September 2014
Rating
Word jij de Rabobank? https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/word-jij-de-rabobank 0
0

Word jij de Rabobank?
Ja of nee? Als we jou deze vraag stellen, dan zijn we benieuwd of jij onze opvattingen over werken deelt. Want wat we ook doen, we doen het samen. Dankzij onze coöperatieve roots weten we als geen ander dat je door samenwerking verder komt en betere resultaten boekt.

Werken bij Rabobank Rotterdam
Rabobank Rotterdam is een levendige, ijverige en betrokken stadsbank die met meer dan tien bankvestigingen een groot en gevarieerd marktgebied bedient. Dankzij onze mensen zijn wij zo sterk, zij maken het verschil. Samen met ruim 700 collega's van Rabobank Rotterdam maken we de ambities van onze klanten waar. Maar we helpen ook om het leven en wonen in Rotterdam prettiger te maken. Daarom ondersteunen we veel initiatieven en verenigingen in ons werkgebied en gaan we langdurige samenwerkingsverbanden aan. Als dit aansluit bij jouw ambities, dan gaan we graag het gesprek met je aan om je beter te leren kennen.

Jouw carrière vormgegeven
Bij Rabobank Rotterdam houden wij rekening met vakbekwaamheid, maar vooral jouw. We begeleiden onze collega's in het behalen van resultaten en blijven in gesprek om te weten wat ze beweegt en wat de ambities zijn. Bij Rabobank bieden we je geen baan maar een carrière.

 

My rating