Young Professional Programma Koning & Hartman

Young Professional Programma
- On 03 February 2015
Rating
Young Professional Programma Koning & Hartman https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/young-professional-programma-koning-hartman 4.5
4.5

Ambitieus, proactief en flexibel? Affiniteit met Techniek, Economie, Legal of Sales? Dan is het Young Professional Programma (YPP) van Koning & Hartman iets voor jou!

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma? Dan ben je bij Koning & Hartman aan het juiste adres! Voor ons Young Professionals Programma zijn wij op zoek naar ambitieuze, proactieve starters die in korte tijd kennis willen maken met verschillende bedrijven en zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak verder willen ontwikkelen.

Young Professional Programma?

Het YPP is volledig op jou gericht: In een periode van twee jaar doe je als consultant bij verschillende opdrachtgevers en in verschillende projecten ruime werkervaring op. Zo kun je bepalen waar je interesses liggen en welke kant je met je carrière op wilt. Bovendien maak je in deze twee jaar ook deel uit van het uitgebreide opleidingstraject dat Koning & Hartman biedt.

Bepaal je eigen carrière

In twee jaar tijd ontwikkel jij jezelf als Young Professional door middel van drie opdrachten. Niet alleen bij Koning & Hartman, maar ook bij onze klanten en partners. Dat betekent veel ervaring opdoen in diverse opdrachten en genoeg kans om te ontdekken waar jouw hart ligt en welke kant je op wilt met je carrière. Je volgt bovendien gedurende deze twee jaar een intensief en interactief opleidingstraject en je hebt een eigen Young Professionals coach tot je beschikking. Door deel te nemen aan het Young Professionals Programma weet je al snel wat je wilt, waar je goed in bent, en bouw je tegelijkertijd die kostbare werkervaring op. Na twee jaar heb je de keuze om te blijven werken bij Koning & Hartman, of wellicht word je gevraagd door één van de bedrijven waar je tijdelijk hebt gewerkt en waar je dan je loopbaan kunt vervolgen. Word een Young Professional bij Koning & Hartman en bereik meer!

My rating