Young professional traineeship IT Rabobank

Young professional traineeship IT Rabobank
- On 20 November 2014
Rating
Young professional traineeship IT Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/young-professional-traineeship-it-rabobank 2
2

Beoordeling

“Ik heb voor het Young Professional Programme IT gekozen omdat de combinatie van werken en leren mij enorm aantrekt en dat ook nog eens bij een van de betere werkgevers van Nederland. Door de uitdagende functie, inclusief de diverse trainingen en workshops kan ik mijzelf zowel zakelijk als persoonlijk snel ontwikkelen. Dit is voor mij de perfecte basis voor mijn verdere loopbaan.”

Ontwikkeling en verwachting

“Vakinhoudelijk hebben we de cursussen Prince2 en ITIL gehad en op persoonlijk vlak de cursus Presence, waarbij je bewust wordt gemaakt van wat je presence oproept bij anderen en hoe je dit kunt beïnvloeden. Voor de komende periode zijn er nog veel meer cursussen ingepland en ik verwacht dan ook een zeer drukke, maar uiterst leerzame periode tegemoet te gaan. Het leuke van de cursussen is dat je deze meteen in de praktijk kunt brengen, dat je al heel snel resultaat ziet en vooruitgang in je ontwikkeling.”

My rating