Young Professional Traineeship Van Lanschot

Young Professional Traineeship Van Lanschot
- On 15 January 2015
Rating
Young Professional Traineeship Van Lanschot https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/young-professional-traineeship-van-lanschot 0
0

Maak het verschil als jonge financiële professional in onze organisatie. Als je deelneemt aan het Young Professional Traineeship start je aan de top! Je leert in dit traineeship hoe een bank in elkaar zit, hoe je een deadline haalt samen met een team en hoe je projectmatig aan de slag gaat.  Hou je van het analyseren en pakken van kansen? Dan is dit traineeship zeker iets voor jou!

Wat je gaat doen

Je wordt opgeleid tot een professional voor de stafafdeling Financial Control, Riskmanagement, Financial Riskmanagement, Treasury, Bijzonder Beheer of Project Office. Je werkt op drie stafdelingen en je krijgt een breed beeld van de bank. Daarnaast volg je op een van de kantoren in het land een commerciële stage. Je krijgt gemiddeld een dag per week training op inhoudelijk en persoonlijk vlak.

En er is meer…

Doordat je elke periode een opdracht met eigen verantwoordelijkheid krijgt kun je laten zien wat je in huis hebt. Het doel is om je inzicht te geven in je eigen interesses en in de werkzaamheden van de afdelingen. Je leert de bank en jezelf beter kennen.

In zestien maanden maak je drie opdrachten die allemaal vijf maanden duren. In de resterende maand loop je mee op een kantoor. Je volgt trainingen op het gebied van inhoudelijke ontwikkeling, bijvoorbeeld het afleggen van het NIBE-examen. Nog belangrijker vinden wij je persoonlijke ontwikkeling. Daarom wordt er samen met jou gezocht naar de leiderschapsstijl die het beste bij je past. Ook kijken we naar de manier waarop jij het liefste te werk gaat en waar jouw persoonlijke kracht ligt. Je mentor en trainee begeleider zullen je helpen bij deze ontwikkeling. Tijdens het traineeship ontdek je de bancaire wereld vanuit het hoofdkantoor.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar studenten die binnenkort hun MSc gaan afronden met een economisch profiel. Denk hierbij aan de studies Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Econometrie. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring na het afronden van je studie. Kenmerken van jou zijn ondernemend, kritisch, accuraat, analytisch sterk en ambitieus. Je hebt een brede interesse, durft je eigen mening te geven, grijpt kansen en stuurt gericht je eigen loopbaanontwikkeling.

My rating