Young professionals delen hun ervaring Koning & Hartman

Young professionals delen hun ervaring
- On 03 February 2015
Rating
Young professionals delen hun ervaring Koning & Hartman https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/young-professionals-delen-hun-ervaring-koning-hartman 0
0

Deze Young professionals vertellen over hun opdrachten en ervaringen.

Erik de Vries

Vanuit mijn passie voor techniek & management heb ik na de middelbare school gekozen voor de HTS Bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik de specialisatie Uitvoeringstechnologie heb afgerond. Hierna besloot ik door te studeren aan de Technische Universiteit Eindhoven waar ik in oktober 2014 de masteropleiding Innovation Management officieel heb afgerond.

In dezelfde maand ben ik gestart als Young Professional bij Koning & Hartman B.V. waar ik binnen mijn eerste project de rol vervul van Quality Engineer en daarmee deels verantwoordelijk ben voor de oplevering van 4G T-Mobile netwerk sites. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van on-site audits en aansturen van onderaannemers. Kortom, een praktische en uitdagende opdracht!

Pien Hulshof

Gedurende mijn master Strategic Innovation Management aan de Rijksuniversiteit te Groningen, is mijn interesse om te werken in de technische industrie steeds groter geworden. Met mijn indiensttreding als Young Professional bij Koning & Hartman afgelopen 1 december, krijg ik als bedrijfskundige de kans om mij verder te verdiepen binnen deze sector. Daarnaast zorgen de verschillende trainingen die door Koning & Hartman worden aangeboden, in combinatie met een persoonlijke coach, ervoor dat je het optimale uit jezelf kunt halen. Met site acquisitie als eerste opdracht, ga ik mij richten op de overgang naar 4G voor Tele2. Ik zie hier een mooie uitdaging in met een leuke afwisseling van de werkzaamheden, zowel binnen op kantoor, als buiten op het dak!

Danique Witlox

Het jaar begon voor mij goed, per 1 januari 2015 ben ikFoto Danique begonnen als Young Professional bij Koning & Hartman. Mijn eerste opdracht sluit heel mooi aan op mijn opleiding Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit Antwerpen; ik zit namelijk op de afdeling Marketing Communicatie in Amsterdam! In sneltreinvaart kom ik in contact met veel verschillende collega’s, business units en andere belangrijke stakeholders. Ook over onze producten en diensten ben ik al een heel stuk wijzer geworden in korte tijd. Het Young Professionals Programma heeft nog veel mooie en leerzame momenten in het vooruitzicht en ik ben van plan om daar waar ik kan alles met beide handen aan te grijpen om mezelf verder te ontwikkelen en Koning & Hartman te versterken.

My rating