Young professionals over hun baan Koning & Hartman

Young professionals over hun baan
- On 03 February 2015
Rating
Young professionals over hun baan Koning & Hartman https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/young-professionals-over-hun-baan-koning-hartman 4
4

Deze Young professionals vertellen over hun opdrachten en ervaringen.

Casper-Jan van der Slikke

Na mijn master Organisation Studies te hebben behaald, ben ik mei 2014 gestart als Young Professional bij Koning & Hartman. Op dit moment ben ik werkzaam op twee projecten die beide te maken hebben met de ‘swap’ van het 3G naar 4G netwerk van T-Mobile. In de ene rol ben ik projectmanager van het Huawei TSS & Engineering project. Een uitdagende opdracht die goed aansluit bij mijn ambitie. Daarnaast vervul ik ook de rol van Quality Engineer op het Huawei Site Acceptance project. Dit houdt in dat je ‘on site’ checkt of alles volgens het opgestelde plan is neergezet en alles is aangesloten volgens de specificaties. Wat ik mooi vind aan deze opdrachten is dat je aanstuurt, communiceert op diverse niveaus en inhoudelijk veel kennis op doet.

Martin Kosters

MartinMijn naam is Martin Kosters, en ik ben per 1 juni als Young Professional in dienst gekomen bij Koning & Hartman. Voor mijn eerste klus mag ik mij gaan storten op de planning van de OXE-engineers bij de afdeling VDS. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd in Enschede, waar ik ook ben opgegroeid, en heb hier veel interesse voor techniek en projectwerk kunnen ontwikkelen. Ik heb veel zin om me enthousiast in te gaan zetten voor VDS en Koning & Hartman en haar partners in het algemeen.

Kim Sillekens

Toen ik mijn diploma Msc Business Administration in handen had, ben ik aan de slag gegaan als Young Professional bij Koning & Hartman. Doordat ik mij tijdens mijn studie veel op innovatie heb gericht, wilde ik graag in de technische sector aan de slag, om de dynamiek te ervaren.

Mijn eerste project als Young Professional heb ik uitgevoerd op de afdeling Marketing Communicatie van Koning & Hartman. Hier was ik verantwoordelijk voor een diversiteit aan werkzaamheden: van het organiseren van events tot het schrijven van nieuwsbrieven. Door deze diversiteit en het contact met de verschillende afdelingen, heb ik de organisatie snel leren kennen. Tijdens deze opdracht heb ik de e-mailmarketing verder geoptimaliseerd en heb ik meegeschreven aan het businessplan voor de ‘Internet of Things’.

Momenteel zit ik op de afdeling Consulting om het proces van het Young Professionals Programma in kaart te brengen en te standaardiseren. Hiervoor gebruik ik de technieken die ik tijdens de trainingen Prince2 en Lean Six Sigma heb geleerd.

My rating