Young professionals vertellen Koning & Hartman

Young professionals vertellen
- On 03 February 2015
Rating
Young professionals vertellen Koning & Hartman https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/young-professionals-vertellen-koning-hartman 0
0

Deze Young professionals vertellen over hun opdrachten en ervaringen.

Jelle Roo

1 januari 2014 ben ik als Young Professional gestart en heb daarvoor International Business gestudeerd in Maastricht. Tijdens mijn eerste opdracht, als Compliance Auditor bij Huawei, heb ik erg veel geleerd over de techniek die bij de telecom komt kijken. Per 1 februari ben ik doorgestroomd naar een volgende opdracht, namelijk bij Networking & Communications. Hier ben ik aan de slag gegaan als Account & Portfolio Manager Mitel en daarnaast houd ik mij bezig met het stroomlijnen van het nieuw gevormde partnerschap tussen Mitel en Koning & Hartman.

Ik maak het verschil door de spin in het web van de verschillende processen te zijn, zonder in deze processen de regie te verliezen. Ook vind ik het belangrijk om te luisteren naar de klant, om diens wensen om te zetten naar een passende oplossing.

Luc Dijkstra

Per 1 januari 2014 ben ik gestart als technisch Young Professional bij Koning & Hartman. Voor mijn indiensttreding bij Koning & Hartman heb ik de master Energy Science en de bachelor Algemene Operationele Techniek afgerond te Utrecht.

Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat zich bezighoudt met techniek, financieel gezond is, energie stopt in je persoonlijke ontwikkeling en je naar een hoger niveau tilt door opleiding. Met dit in mijn achterhoofd ben ik uiteindelijk bij Koning & Hartman terechtgekomen.

Mijn eerste opdracht, in samenwerking met Juliette, was een businessplan opstellen voor het op de markt brengen van de KH Information Server. Een leuke ervaring aangezien mijn studies in mindere mate aandacht besteedden aan commercie.

Na de KH Information Server opdracht ben ik gestart als calculator, werkvoorbereider en uitvoerder bij Van den Heuvel Aannemingsbedrijf. Van den Heuvel houdt zich bezig met onder- en bovengrondse water, energie en telecommunicatie infrastructuren.

Vince Plompen

Na mijn technische opleidingen Multimedia en Communicatie Technologie en Industriële wetenschappen Electronica-ICT in Antwerpen, ben ik vast aan de slag gegaan als Junior Account Manager bij Koning & Hartman, in de vestiging te Vilvoorde. Mijn passie voor ICT en Sales maken van dit de ideale job waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Het analyseren van de noden van de klant, het aanbrengen van oplossingen en het opbouwen van een vertrouwensrelatie zijn enkele van de zaken die tot mijn takenpakket behoren.

Daarenboven ben ik als eerste Belg opgenomen in het YP-programma. Dit traject is een unieke kans om jezelf te blijven verbeteren en in contact te komen met andere jonge gedreven mensen.

My rating