Young Specialist Program Brunel

Laptop, tafel, vaas, glas, boekje
- On 18 December 2014
Rating
Young Specialist Program Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/young-specialist-program-brunel 2.5
2.5

Het Young Specialist Program wordt aangeboden door Brunel Finance en is bedoeld voor starters, woonachting in de omgeving Amsterdam, Utrecht en Amersfoort met affiniteit voor bank- en verzekeringswezen.

Young Specialist Program

Als een Young Specialist begin je met een basisopleiding van maximaal vier weken die bestaat uit Wft Basis en een aantal vaardigheidstrainingen. Na het afronden van de basistraining begin je met een vervolgopleiding als Wft Vermogen, Wft Hypothecair Krediet, Wft Schade (particulier en zakelijk), Wft Pensioenen of Wft Inkomen. Het behalen van deze opleidingen wordt beloond met salarisverhoging.

Na basisopleiding ben je klaar om ingezet te worden bij de opdrachtgevers binnen de vakgebieden bancair, hypotheken, inkomstenverzekeringen, pensioen, schade en zorgverzekeringen. De opdrachten zullen front- of backoffice zijn en worden moeilijker als je verder ontwikkelt. Ook word je begeleid door een accountmanager van Brunel tijdens je dienstverband.

Brunel biedt…

Brunel biedt diverse opleidingsmogelijkheden om een boost te geven aan de carrière van de Young Specialist.  Naast een vast maandsalaris zijn er ook bonusopportunities. Ook bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij Brunel is er niet alleen zekerheid van een contract, maar ook van een carrière. 

My rating