YSE traineeship - sfeer

Beelden van een hoofd
- On 02 October 2014
Rating
YSE traineeship - sfeer https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/yse-traineeship-sfeer 3
3

Daag jezelf uit!

Beginnen met werken is inkomen, aftasten en je professionele zelf leren kennen. Het motto: “Beter glansrijk onderuit dan niet geprobeerd!” sprak mij erg aan en gaf mij de indruk dat ik bij het leren kennen van mijn grenzen ook wel fouten mag maken. Dit bleek inderdaad ook het geval, mits ik natuurlijk leer van mijn fouten! Vanuit deze gedachte voel ik mij als starter vrij om grote uitdagingen aan te gaan. Er heerst hierin wel competitie, maar de grootste is die je met jezelf aangaat! Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen met het groots mogelijke resultaat en voldoening als gevolg. En dat geeft energie!

Werken met een missie

Binnen Kirkman Company en YSE heerst een hele open cultuur met veel jonge mensen die allemaal graag willen leren en de ambitie hebben om samen iets na te laten en sociale waarden te creëren. Werken vanuit de juiste gedeelde waarden en een gezamenlijke missie om trots op te zijn maakt mij positief en motiveert mij ook om trouw te blijven aan mijn eigen missie: “Ik heb de behoefte om grootste en meeslepende dingen te doen, maar het is mijn streven om ook de kleine dingen te doen alsof ze groots en meeslepend zijn”

Plezier in je werk

De kansen die het traineeship bij YSE je bieden zijn eindeloos en bovendien heb je deze ook zelf in de hand. Door het tonen van eigen initiatief en met een gezonde dosis lef kun je veel kansen creëren voor jezelf en kun je daadwerkelijk impact hebben met de opdrachten die je doet. Dit gecombineerd met veel trainingen en intervisie met mijn mede Young Professionals, coaching van ervaren consultants van Kirkman Company en begeleiding van een betrokken peoplemanager vanuit YSE, maken dat mijn leercurve nog nooit zo hard is gestegen. En misschien nog belangrijker: “Ik heb veel plezier in mijn werk!”

- Lizelotte

My rating