Zeven redenen voor Brunel

Zeven redenen voor Brunel
- On 09 November 2015
Rating
Zeven redenen voor Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/zeven-redenen-voor-brunel 5
5

Reden 1. Access to Excellence

Brunel brengt jou als talentvolle specialist in contact met interessante opdrachtgevers. Met ons uitgebreide netwerk en effectieve aanpak zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt waarmaken.

 
Reden 2. Opleidingsmogelijkheden

Brunel vindt het erg belangrijk dat jij jezelf continu kan ontwikkelen als professional. Wij bieden je deze mogelijkheid door middel van een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Wederom biedt Brunel je hier weer Acces to Excellence.

 

Reden 3. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast goede carrièrekansen biedt Brunel je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je naast een aantrekkelijke bonus-opportunity een gunstige pensioensregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Uiteraard vindt niet iedereen alle zaken even belangrijk, vandaar dat je bij ons kan profiteren van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Deze is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

 
Reden 4. Begeleiding door (Account) Manager

Om ervoor te zorgen dat je altijd lekker op je plek zit en je alle faciliteiten hebt om jezelf goed te kunnen ontwikkelen, wordt je begeleid door een vaste (account)manager. Hiermee heb je op regelmatige basis contact. Denk aan je voortgangsgesprekken, tussentijdse evaluaties of om inhoudelijk met elkaar te sparren.

 

Reden 5. Cultuur

Bij Brunel wordt jouw ambitie centraal gesteld en er wordt actief met je mee gedacht. De specialisten en professionals bij Brunel delen dan ook allemaal dezelfde kernwaarden: : entrepreneurial, operational excellence en result driven. Dit is op elk niveau van onze organisatie verworven. We hechten veel belang aan een goede werkrelatie, binnen een platte hiërarchie en open cultuur.  

 
Reden 6. In korte tijd veel ervaring opdoen

Bij Brunel zal je binnen korte tijd veel ervaring opdoen. Dit vanwege het feit dat wij relaties hebben met veel interessante bedrijven binnen diverse branches. Dit is voor jou dé kans om bij verschillende bedrijven in korte tijd veel ervaring op te doen.

 
Reden 7. Flexibiliteit & zekerheid

Werken bij Brunel kan op een flexibele manier met de zekerheid van een vast contract. Je kunt bij Brunel namelijk als freelancer aan de slag, maar wij bieden ook zeker vaste contracten aan. Ook voor interim-professionals.

Kortom: Access to Excellence. Overtuigd geraakt voor een carrière bij Brunel? Kijk dan op Brunel Vacatures voor een vacature die past bij jouw ambities!

My rating