Ervaringen van een Management trainee NS

0
Leestijd: < 1 minuut

Management trainee bij de NS

Een vak apart

“Als projectmanager bij Service & Support geef ik momenteel leiding aan een project om de uniformen te verbeteren, een project om de informatiebalies te vervangen én werken we aan veilige assistentieverlening aan gehandicapten. Projectmanagement is een vak apart; ik moet een projectteam aansturen op proces en inhoud, maar ook de opdrachtgever tevreden houden. Wij zorgen ervoor dat de wensen en ideeën van het hoofdkantoor op een werkbare manier in de operatie toegepast worden. Interessant én complex, want je moet ervoor zorgen dat je iets implementeert wat voor iedereen goed werkt.

Service & Support zorgt ervoor dat de medewerkers zo makkelijk en comfortabel mogelijk hun werk kunnen doen. Op hun beurt verlenen zij de best mogelijke service aan de klant. Zo helpen we elkaar en de klant verder. Daar ben ik trots op. Wij zorgen ervoor dat de wensen en ideeën van het hoofdkantoor op een werkbare manier in de operatie toegepast worden.”

Ontwikkeling

“Naast mijn eigen werk doe ik mee aan het Jong Talent Programma. Hier werk ik aan mijn eigen ontwikkeling, maar probeer ik ook studenten enthousiast te maken om te werken bij NS. Zo neem ik bijvoorbeeld ook deel aan workshops op universiteiten, om te laten zien wat voor leuke werkgever NS is.”

Deel dit bericht

Comments are closed.