Voorbeeld elevator pitch

0
Leestijd: < 1 minuut

Eerder is al uitgelegd hoe je het beste een elevator pitch kunt houden en waar je rekening mee moet houden, maar zijn er ook voorbeelden? Ja, zeker! Speciaal voor jou hebben we een elevator pitch in elkaar gezet met een fictief persoon.

Menno is momenteel werkzaam als inkoper. Echter wilt Menno al een tijdje een nieuwe uitdaging aangaan. Hij ziet zijn kans, maar merkt op dat hij maar kort de tijd heeft om zich voor te stellen. Het besef is er dan ook dat dit een elevator pitch gaat worden. Gelukkig heeft Menno hier en daar al zich kunnen verdiepen in het concept. Lees hieronder hoe Menno zich voorstelt…

Hoi ik ben Menno, 24 jaar, en ik heb 3 jaar werkervaring als inkoper in de Retail branche. Binnen mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor de inkoop goederen bij leveranciers van de eigen organisatie en het evalueren van de markt. De werkzaamheden verlopen zonder fouten in teamverband met mede inkoop collega’s. In goed contact staan met mijn collega’s en uiteraard ook de leveranciers vind ik dan ook zeker belangrijk. Verder houd ik van gestructureerd werken en geef ik niet al te graag op. Zou je wat meer kunnen vertellen over jullie procedures?

In 10 stappen naar je droombaan download

Toch nog even teruglezen wat je niet mag missen? Lees dan het artikel over een korte en krachtige elevator pitch. Heel veel succes gewenst vanuit ons!

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.