Management trainee logistiek bij Lidl

0

Werkervaring van Jisse van der Schaaf bij Lidl

“Het verhaal van Lidl sprak mij meteen aan, als snelgroeiend bedrijf in de consumentenmarkt. Inmiddels weet ik zeker dat ik de goede keuze heb gemaakt. Ik krijg hier alle ruimte om mezelf te ontwikkelen.”

Toen ik vorig jaar klaar was met mijn studie, ben ik op zoek gegaan naar een passend traineeship. Het verhaal van Lidl sprak mij meteen aan, als snelgroeiend bedrijf in de consumentenmarkt. Inmiddels weet ik zeker dat ik de goede keuze heb gemaakt. Ik krijg hier alle ruimte om mezelf te ontwikkelen.

Het meest leerzame dat ik tot nu toe bij Lidl heb meegemaakt, is zonder twijfel de verhuizing van ons distributiecentrum in Heerenveen geweest. Ik heb me toen beziggehouden met de inrichting en alles wat daarbij komt kijken. In één weekend moest het oude distributiecentrum worden leeggehaald en het nieuwe worden ingericht. Zo’n 3500 pallets moesten in twee dagen tijd worden overgeheveld, een flinke klus.

De verantwoordelijkheid die ik als starter bij het project kreeg, vond ik heel fijn. Het verraste me dat mijn distributiemanager me al snel zoveel vertrouwen gaf. Ik werd als het ware in het diepe gegooid en daarvan leer je toch het meest. Toen de verhuizing succesvol was afgerond, had ik een heel voldaan gevoel. Het was een ervaring om nooit te vergeten.

Wat voor functie ik wil gaan bekleden als ik mijn traineeship heb afgerond, weet ik nog niet precies. Ik pin mezelf nergens op vast. Laat mij eerst maar even verder rondkijken binnen het bedrijf, dan kies ik later wel een richting. Maar dat ik hier graag verder wil, lijkt me duidelijk.

Deel dit bericht

Comments are closed.