Management Traineeship Achmea

0
Leestijd: 2 minuten

Het Management Traineeship
Tijdens het Management Traineeship bij Achmea volg je een individueel traject. Je bepaalt zelf welke assignments het best aansluiten op je ontwikkeling. Je kijkt zelf naar je voorkeuren en regelt zelf contacten met mensen die je binnen Achmea verder kunnen helpen.

Het Management Traineeship duurt twee jaar. In deze twee jaar krijg je vier assignments van elk zes maanden. Op deze manier ontdek je wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent. De assignments worden uitgevoerd binnen de verschillende divisies van het bedrijf. Een assignment mag ook plaatsvinden binnen een stafafdeling. Je mag bij de assignments de inhoud van je opdracht zelf bepalen, zolang deze aansluit op je leerdoelen.

Daarnaast voer je één assignment in het buitenland uit. Achmea is, naast Nederland, in zeven landen actief. Je kunt je buitenlandse assignment uitvoeren in Istanbul, Boekarest, Athene, Dublin, Moskou of Sofia.

Persoonlijke ontwikkeling
Als je bij Achmea in dienst treed als Trainee, krijg je een mentor die zich op een key positie binnen het bedrijf bevindt. Hij of zij ondersteunt je bij het bouwen van een netwerk en adviseert je op persoonlijk en zakelijk gebied. Daarnaast word je bij ieder assignment intensief begeleid door de manager van de afdeling waar je op dat moment werkt. Ook krijg je een opleidingsbudget. Je kunt dit budget besteden aan de training die bij jou past. Je komt twee keer per jaar met de andere trainees bijeen in de Meeting of Minds. Wij moedigen je tijdens deze tweedaagse training aan om uit je comfort zone te stappen en te experimenteren met nieuw gedrag.

Profiel
Voor onze traineeships zijn wij op zoek naar toptalent. Je moet ambitie hebben om al snel na je traineeship een functie met veel verantwoordelijkheid te vervullen. Daarnaast moet je een WO-diploma Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding hebben. Als je eerder een fulltime baan hebt gehad, geldt een maximum van twee jaar werkervaring. Verder zijn buitenlandse ervaringen en extra curriculaire activiteiten een vereiste.

Selectieprocedure
Allereerst stuur je ons jouw cv en motivatiebrief. Als wij interesse hebben, volgt de volgende ronde: een online assessment. Hierna volgt een sollicitatiegesprek op een Achmea-locatie. Als de sollicitatie voor beide partijen positief is verlopen, word je uitgenodigd voor een selectiedag. Wanneer je deze ronde succesvol doorloopt, bieden wij jou een contract aan en word je Management Trainee bij Achmea.

Kijk op TraineeshipsOverzicht.nl of op de website van Achmea om te zien wanneer er een nieuw Management Traineeship van start gaat.

Deel dit bericht

Comments are closed.