Sollicitatieprocedure professional Achmea

0

Op weg naar je contract

Wanneer je het sollicitatieformulier bij Achmea invult, krijg je eerst een digitale ontvangstbevestiging. Binnen tien dagen zullen wij op jouw sollicitatie reageren. Als wij denken dat er een potentiële werkrelatie in zou kunnen zitten, nodigen we je uit voor een online assessment. Hierin komen jouw persoonlijkheid en cognitieve vaardigheden in beeld. Daarnaast biedt het inzicht over in hoeverre de kernwaarden van het bedrijf bij jou passen. Na dit assessment zul je een online rapportage, met gerichte ontwikkeladviezen, ontvangen.

Als er inderdaad een match is, zul je een eerste selectiegesprek gaan voeren. Dit gesprek voer je met je toekomstige manager.

Na dit gesprek volgt, als er nog steeds een match is, een vervolggesprek. Naast dit gesprek kan het ook voorkomen dat er een vervolg assessment gedaan moet worden. Na een week zul je te horen krijgen of wij met jou door willen gaan.

Voordat je in dienst komt, zullen wij een aantal gegevens van je natrekken. Dit doen wij op basis van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD). Het natrekken van deze gegevens is noodzakelijk om onderzoek te doen naar de betrouwbaarheid van potentiële medewerkers. Deze Pre Employmentscreening (PES) is vast onderdeel van de selectie.

Als er geen match is bewaren we je gegevens een jaar voor eventuele andere vacatures.

Deel dit bericht

Comments are closed.