SollicitatieBlog zoekt bloggers!

0

Sollicitatieblog is op zoek naar enthousiaste bloggers! En wie is daar meer geschikt voor dan iemand die zelf in the field staat? Exact. Dus, heb jij een bijzondere sollicitatie ervaring? Ben jij net begonnen met een nieuwe baan en wil je je verhalen delen over hoe zenuwachtig je was voor je eerste dag? Doe je een traineeship? Loop je stage in het buitenland? Of heb je andere leuke ervaringen en (sollicitatie)tips en vind je het leuk om daarover te bloggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Sollicitatieblog.nl is hét platform voor alles omtrent sollicitaties, tips en werkervaringen. Als onderdeel van Business Talent Network, beschikt Sollicitatieblog.nl over een uitgebreid (online) netwerk met een enorm bereik. 

Wat krijg jij?

Je krijgt een eigen profiel en daarmee kun jij, wanneer je wilt, onder je eigen naam een blogpost schrijven. Hoeveel en hoe vaak jij maar wilt. Tegelijkertijd ga jij deel uitmaken van ons keihard groeiende netwerk en krijg jij begeleiding van één van de redactieleden van Sollicitatieblog.

Deel dit bericht

Comments are closed.