Voorbeeld van een pitch

0
Leestijd: < 1 minuut

Een pitch geef je om in het kort een verhaal over te brengen. Dit kan op allerlei momenten nodig zijn. Bijvoorbeeld tijdens een salesgesprek voor een grote multinational, een door-to-door pitch of als je solliciteert voor een functie die je heel graag wilt! In die pitch is het belangrijk dat je je standpunt overtuigend kan brengen. Voordat je er zelf aan begint is het handig om het voorbeeld van een pitch door te nemen.

Voorbeeld van een pitch

Mijn naam is Laura de Jong. Ik heb vijf jaar ervaring als pr-manager, webeditor en het uitgeven van een maandelijkse nieuwsbrief (wie ben je). Zo heb ik in mijn laatste functie een vaste strategie ontwikkeld voor de wijze waarop klanten worden benaderd voor een follow-up middels een combinatie van e-mailmarketing en telefonisch contact (wat kun je).

Dit heeft geleid tot een stijging in klanttevredenheid van 30%, hogere klantretentie en daardoor betere banden met onze retailpartners (wat jij toevoegt). In mijn huidige baan zit erg veel variatie in de werkzaamheden, wat ik als erg prettig ervaar (wat zoek je). Zou u mij kunnen vertellen hoe een typische werkdag eruitziet in deze functie? (vraag)

Wil je meer lezen over hoe je een pitch vormgeeft? Bekijk dan het artikel waarin stapsgewijs staat hoe je een pitch opbouwt!

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.